Sponsoring/Advertorial

Ha, hallo! Fijn dat je hier komt kijken. Hier vind je de informatie en mogelijkheden voor sponsoring en adverteren.

Doelgroep

MNSKP focust zich met name op:

  • Mensen die wonen in Leeuwarden en omstreken
  • In de leeftijd van (grofweg) 18 – 65 jaar, waarvan de grootste doelgroep tussen de 25 en 45 jaar is.
  • Met een brede interesse in kunst, muziek, fotografie, cultuur, evenementen en opinie

We zijn een groeiend medium met op dit moment:

  • 10.000 pageviews per maand, van de bezoekers is 41,5% terugkomend en 58,5% nieuw
  • 61% van de bezoekers is vrouw, 39% is man
  • Een bezoeker bekijkt gemiddeld vijf pagina’s per sessie
  • Het bouncepercentage is 2.96% (97,04% bekijkt meer dan één pagina op de site)
  • Op Facebook hebben we 3950 volgers en op Twitter 565 volgers.

We houden dit regelmatig bij. Laatste update: 31-10-2017

Sponsoring

We kunnen financieel altijd een steun in de rug gebruiken! Op dit moment doen we het allen vrijwillig en maken we deze site op tegen een minimaal budgetje. We hebben echter wel ambities! Zo willen we met MNSKP een kwalitatief sterk medium neerzetten en zorgen dat we bijvoorbeeld meer zichtbaar zijn. We willen graag een stabiele redactie vormen en de redactieleden ook kunnen belonen voor hun bijdrage. En natuurlijk de site uitbreiden met nog meer toffe dingen voor en over Leeuwarden en omstreken. Ons sponsoren kan voor bijvoorbeeld een week, een x aantal maanden tot een jaar, en daarvoor plaatsen we jullie logo in die periode op onze site met een link naar jullie webpagina.

Adverteren

Wil je bij ons adverteren? Dat kan! Wij geloven alleen niet in (flash)banners op de site; het is storend voor lezers en de site wordt er ook niet mooier op. Om deze reden plaatsen we in plaats van een banner liever een door jou aangeleverd artikel of een filmpje van je product of dienst als advertorial. Het geeft je product of dienst een meer toegankelijke indruk en dat werkt veel sterker. Ook vinden we het leuk om je product of dienst uit te testen en hierover te schrijven! Nodig ons gerust uit om iets te recenseren, want daar worden we alleen maar blij van.

Wat kost het?

Wat het kost is geheel afhankelijk van je wensen en wat voor bedrijf je hebt. Laat ons dit even weten door een mailtje te sturen naar eindredactiemnskp@gmail.com en we bespreken de mogelijkheden!