Speciaalbier Café De Markies hoog in café top 100 van Misset Horeca

In Actueel, Stadse Zaken by RedactieLeave a Comment

Ah, dit is toch ook een stukje Liwwadder trots, hoor! Speciaalbier Café De Markies kwam als nieuwe binnenkomer op de 23ste plaats van de 100 beste café’s van Nederland. Daarmee behoort De Markies sowieso tot de top van Friesland! En dat met een lovende recensie van de jury:

“Dit is niet zomaar een standaard biercafé, maar één met originele details. ‘De toiletten zien er geweldig uit met bierfusten als plaszuilen, het wasbakkraantje is een tapkraan. Leuk verzonnen’, lezen we. ‘Hier kom ik graag een keer terug als ik weer in Leeuwarden ben’, aldus een nog altijd enthousiast jurylid. ‘Ik zie hier een professioneel bedrijf, medewerkers weten wat ze aan het doen zijn. Ik kom regelmatig in biercafés. Soms zijn ze smoezelig en soms zijn het van die ‘gemaakte’ zaken. De Markies steekt er wat dat betreft zeker wel bovenuit.’ Een aanwinst voor de Café Top 100.” [Misset Horeca, 2017]

Dat het heel goed vertoeven is in De Markies wisten wij natuurlijk al láng, maar dit is een prachtige erkenning voor de inzet van de eigenaren. Gefeliciteerd, Menno en Michelle!