Schrijfsessie in het Oranje Bierhuis

In Beleven, Evenementen by Redactie

Op woensdagavond 7 oktober vindt een nieuwe editie van Shut Up & Write Leeuwarden plaats in het Oranje Bierhuis. Iedereen die zich wil ontwikkelen als creatief schrijver is vanaf 20:00 uur welkom om een uur lang in stilte te komen schrijven.

Schrijven in gezelschap

Shut Up & Write Leeuwarden is een maandelijkse bijeenkomst voor iedereen die graag schrijft en met gelijkgestemden in contact wil komen. De avond bestaat uit een schrijfsessie van precies een uur. Je bepaalt zelf waar je tijdens dit uur aan werkt en of je je creatie wilt delen. Naderhand kunnen de deelnemers ervaringen uitwisselen en uithuilen op elkaars schouders – of gewoon een biertje drinken en wat kletsen, natuurlijk. Niets moet, alles mag! De avond is eerst en vooral bedoeld om lokale schrijvers op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen.

Voor wie?

Iedereen die zich wil ontwikkelen als creatief schrijver is welkom. Of je nu aan je vierde roman, een lange brief voor je oma of een absurdistische musical werkt. Deelname is gratis, maar breng wel wat geld mee voor een drankje en/of een hapje.

– – –

Je kunt je nog aanmelden voor de schrijfsessie van vanavond. Stuur in dat geval een mailtje naar shutupandwriteleeuwarden@gmail.com. Voor meer informatie en volgende schrijfavonden: facebook.com/shutupandwriteleeuwarden.

shutupandwrite-header