JAAA! Sfeerwolf is terug met magisch Neon Indians thema!

In Actueel, Evenementen by Elke Verwoerd

[Foto boven: Sfeerwolf-trio Bente Hout, Xanne Wijkamp en Michelle Samba]

Was jij erbij afgelopen Oud & Nieuw op het megafeestje van Sfeerwolf in Neushoorn? Zo ja: je wolvenhonger naar nog een editie wordt gestild aanstaande zaterdag! Zo nee: beweeg je heupen zaterdag even naar Neushoorn, want daar is het feestje!

Sfeerwolf is een initiatief van Xanne Wijkamp, Bente Hout en Michelle Samba: “We hebben onderling vaak gesproken over het beperkte aanbod van goede dansgelegenheden in Leeuwarden. Natuurlijk zijn die er wel, maar dat zijn met name gelegenheden met een bepaald type sfeer of muziek die niet iedereen aanspreekt. Dit maakt dat veel mensen, waaronder wij zelf, er toch vaak voor kiezen om op de bank te blijven zitten. Ondanks de zin in een goed feest. Om daar verandering in te brengen besloten we het heft in eigen handen te nemen en Sfeerwolf op poten te zetten. Nachtelijke dansfeesten met (voornamelijk) toegankelijke muziek, waarbij we bezoekers de kans geven om – net als een weerwolf doet – te transformeren naar een extremere, meer extravagante variant van zichzelf.”

Aanstaande zaterdag vindt Sfeerwolf plaats in Neushoorn vanaf 23:30u. Het thema van deze editie is Neon Indians, denk: tooien, veren, bodypaint en heul veel glowsticks. Sla je vleugels uit en zet je paringsdans zonder gêne in. Qua muziek vind je een fijne mix van indie, pop en elektronica. Artiesten als Abra, Amber Arcades, Banks, Blood Orange, Caribou, Haim, Jessie Lanza, NAO, Azealia Banks, Beyoncé, Drake, Rihanna, Tame Impala, The Weeknd en Warpaint.

NAH. Twijfel je nog? MNSKP mag 3x 3 vrijkaarten weg geven! Like het bericht op Facebook en tag je twee beste maten onder de Facebook-post! De lucky bastards ontvangen vrijdag bericht! Meer over het event vind je hierrr.