Over MNSKP

Welkom op dit gezellige, online platform MNSKP!

MNSKP? Ja. MNSKP. Het uitspreken kost ons ook enige moeite, maar door de letters vind je wel een woord. Zo hoor je de één het uitspreken als ‘emeneskapee’, ‘munskuppuh’ – onze persoonlijke favoriet – of ‘mienskip’ (of min skiep, myn skiep, myn skip, m’n skype, verzin het maar).

MNSKP wordt gedragen door een wisselend team van bloggers en vloggers uit Leeuwarden en omstreken. Om deze reden noemen we MNSKP dan ook een bloggerscollectief. Ons doel? Met MNSKP willen we verbinden door leuke, gekke, mooie, stomme, grappige en inspirerende dingen met je te delen die te maken hebben met Leeuwarden en omstreken. MNSKP is een onafhankelijk platform en continu in ontwikkeling. We gaan in op actualiteiten, interviewen lokale ondernemers en artiesten, schrijven recensies en delen onze gedachten met je. Zo houden we je op de hoogte van alle dingen die er gaande zijn in de stad. Gewoon, zodat je weet wat er speelt.

MNSKP is geen nieuwsmedium, simpelweg omdat met banen en studies ernaast het niet te doen is om continu op scoops te springen. Wel springen we in op actualiteiten en, waar mogelijk, zoeken we de verdieping op.


Hoe we werken

MNSKP is eigendom van Stichting Sterk. De oprichter en hoofdredacteur is Elke Verwoerd. Achter MNSKP zit een enthousiast team van redacteuren; een mengelmoes van amateurs en professionals. We draaien op een volledig vrijwillige redactie. Wat ons linkt: we zijn allen ras-perfectionisten en ambitieuze cultuurliefhebbers. Samen vullen we deze website met interessante content. We streven zoveel mogelijk naar een kwalitatief medium met boeiende artikelen, goede verhalen, verrassende interviews en leuke items, met af en toe een knipoog en vast ook wel eens een schoonheidsfoutje. We mogen dan wel perfectionistisch zijn, maar geen mens is perfect.

Lijkt het je leuk om eens een column te schrijven voor MNSKP of om je maandelijks te verbinden aan dit platform? Kijk dan snel hier!

Disclaimer