MNSKP is vernieuwd ( en we breiden uit )!

In Actueel by Elke Verwoerd

We lagen even een klein weekje stil, maar: MNSKP zit in een prachtig nieuw jasje! Na twee en een half jaar actief te zijn als bloggerscollectief werd het tijd voor een flinke opfrisser. We pakten de boel bij elkaar en verhuisden alles naar een nieuwe omgeving. Zo is het nu onder andere beter te lezen op je smartphone of tablet, komt het beeldmateriaal mooier uit en zie je ook leuke artikelen en interviews die we eerder hebben gedaan – maar die je eigenlijk niet mag missen -. Neem bijvoorbeeld het verhaal van Hans door gastblogger Herman Langgraf, de “Gouden geboden van de opruiming” door Wieke Wiersma of de tijdloze poëzie van Raymond Muller. En zo natuurlijk nog meer mooie verhalen van onze bloggers. Hiernaast komt natuurlijk de hele nieuwe uitstraling van MNSKP als een glitterende eenhoornscheet op je beeldscherm. Je begrijpt: we zijn hier hartstikke blij!

Kom erbij!

Met deze frisse wind gaan we weer met veel plezier 2017 door, met mooie verhalen en prikkelende nieuwtjes over cultureel Leeuwarden. Met het festivalseizoen erbij kan het al met al nog best druk worden. Daarom zoeken we ook versterking van ons gezelschap bloggers! Heb jij net als ons een liefde voor de pen, beeld en cultuur in de breedste zin van het woord? Kun je minstens één keer per maand een artikel aanleveren? Kijk dan snel hierrr. Of ben je juist die wervelende eindredacteur die kan aansturen en meedenkt in de toekomstige koers van MNSKP? Check dan hier. Hiernaast hebben we ook ruimte voor vloggers en beeldmakers. Trekt dat je meer? Stuur ons dan even een PM via Facebook.

We danken natuurlijk iedereen die ons tot heden volgt! Het bepaalt vanzelfsprekend voor een groot deel de lol en ambities die we hebben. Gewoon, zodat je weet wat er speelt in ús stadsje!