Kinderboek ‘Vis in Huis’ van Edith Stultiens in herdruk

In Lekker lezen by RedactieLeave a Comment

Lezen is heerlijk en daar kun je wat ons betreft niet vroeg genoeg mee beginnen ;-). We kregen dit nieuwtje binnen en dat vinden we toch wel te gek om te delen!

Waar stadskunstenares Jamila Faber onlangs debuteerde met het kinderboek Lola en de Grijze Massa, is het kinderboek Vis in Huis! van Leeuwarder Edith Stultiens alweer toe aan een herdruk. Edith debuteerde vorig jaar met het kinderboek over het meisje Bina en haar huisdier, de vis Bambo. “Over een ongewone vriendschap, jezelf kunnen zijn, loslaten en kunnen groeien tot wie je bent.”

Stultiens is illustrator en vormgever en verzorgde voor het boekje tevens alle illustraties. Het boekje werd ontvangen met lovende reacties; ook volwassenen – of oudere jongeren, wat heet – vinden het heerlijk om (uit voor) te lezen. De trailer hierboven maakte ze samen met Aart Staartjes, die er eerder al over schreef: “De illustraties zijn heel bijzonder, ik heb het boek gelezen en bewonderd.”

Dus: kerstkadotips! Heb je een kleine of ben je de supertjehippe oom of tante? Check dan even de boekjes van Jamila en Edith!