Colofon

Elke Verwoerd / Initiator – Hoofdredacteur – Columnist

Posts van Elke

Vindt soms meer leuk dan goed voor haar is. Denker en amateur-filosoof die graag de spot drijft met zichzelf. Afgestudeerd in International Hospitality Management, maar wilde liever de journalistiek in, of naar de kleinkunstacademie, of drummer worden of fietsenmaker. Startte MNSKP op ‘voor de lol’. Voor MNSKP voert ze de hoofdredactie. Hiernaast schrijft ze zelf over wat haar bezighoudt en opvalt.


redacteuren


Wieke-MNSKP

Wieke Wiersma / Redacteur en Blogger

Docent Geschiedenis en Filosofie

Posts van Wieke

Naast docent een fashionista pur sang. Belicht voor MNSKP trends, taboes, het Leeuwarder straatbeeld en doopt het met haar mening en een flinke dosis zelfspot.


Nashara MNSKP

Nashara Rowold / Redacteur en Blogger

Zolderkamerschrijver zonder zolder. Houdt zowel van festivals als dagjes Intratuin en wordt verliefd op elke puppy die ze tegenkomt. Van het woord powervrouw krijgt ze de kriebels.


raymond-mnskp

Raymond Muller / Redacteur

Docent Theater / Acteur

Posts van Raymond

Woont sinds zijn geboorte in de zomer van 1986 in Leeuwarden. Werkt als freelance acteur en theaterdocent voor onder andere Tryater en Illustere Figuren. Fanatiek supporter van Cambuur. Zijn liefde voor de stad is net zo groot als zijn frustratie er over. Schrijft graag.


alwien-mnskp

Alwien de Boer / Redacteur

Loopbaanadvies en bemant een eenmansafdeling communicatie bij een ICT-bedrijf

Posts van Alwien

Gek op álles wat zich qua theater afspeelt in Leeuwarden en daarbuiten. Schouwburg, kleine zaaltjes, locatietheater, straattheater, huiskamers, stoepen en tuinen. Voor MNSKP schrijft ze onder andere over theater.


Marit-MNSKP

Marit de Weerd / Redacteur en Recensent

Theaterdocent en trainingsacteur bij ConnActing

Posts van Marit

Freelance actrice en theaterdocent vanuit haar eigen bedrijf ConnActing. Ook in haar vrije tijd graag expressief bezig en leeft zich uit in schrijven, schilderen, dansen en diverse yoga-houdingen. Met een brede culturele interesse deelt ze haar passie voor theater en podiumkunsten.


werner-mnskp

Werner Cazemier / Filmrecensent

Afgestudeerd in Media & Entertainment Management

 Posts van Werner


Marielle-MNSKP

Mariëlle Vos / Redacteur Beeldende Kunst

Beeldend kunstenaar, museumdocent bij het Museum Drachten

Posts van Mariëlle

Vindt het fascinerend wanneer kunst en het alledaagse leven elkaar bijna aanraken. Het liefst maakt ze zelf beeldend werk, maar als dat niet mogelijk is dan onderzoekt ze graag de beeldende kunst om haar heen.


bauke-mnskp

Bauke Heeg / Redacteur

Researcher en wetenschapper bij Lumium

Posts van Bauke


EstherK-MNSKP

Esther Kloosterman / Redacteur en Blogger

Student Media & Entertainment Management

Posts van Esther

Van jongs af aan bezig met het maken van muzieklijstjes en het ontdekken van nieuwe muziek. Bezoekt graag concerten, organiseert ‘open podium’-avonden en schrijft blogs over de muzikale scene in Leeuwarden.


Stefan van Leunen / Redacteur

Student Kunst, Cultuur & Media

Posts van Stefan

Student Kunsten, Cultuur en Media in Groningen en is naast muziekliefhebber ook muzikant. Heeft op veel plekken gewoond, maar blijft een geboren Leeuwarder. Met een kritische blik observeert hij wat er op muziekgebied gaande is in de stad.


Eduard-MNSKP

Eduard Rekker / Vlogger

Freelancer bij Omrop Fryslân, reclamebureau Hatogkrøller

Vlogs van Eduard

In het dagelijks leven journalist, mediaproducent en muzikant. Te herkennen als de Man met de Hoed of de Man met de Baard. Vlogt over alledaagse bezigheden en beslommeringen in Leeuwarden en omstreken.


Pietrick Veenstra / Eindredacteur en hoofdredactie a.i.

Posts van Pietrick

Manusje van alles met een flinke dosis kennis. Zorg dat artikelen tijdig en foutloos online komen en schrijft af en toe ook zelf.