Café Snor: improvisatietheater in De Walrus

In Beleven, Theater by Redactie

Improvisatiegezelschap Man met Snor speelt op zondagmiddag 5 februari Café Snor in Grandcafé De Walrus te Leeuwarden. De maandelijks terugkerende voorstelling draait al heel wat jaren en de spelers kunnen inmiddels rekenen op een volle zalen. Bonne Ziengs (speler): ‘Café Snor is elke maand weer een feestje en dat komt mede door de bezoekers. Het publiek bepaalt deels waar de scènes over gaan en dat zorgt voor een actieve voorstelling. Wij weten van tevoren ook niet waar de scènes over zullen gaan. Elke voorstelling is uniek!’

Verhalen die ter plekke ontstaan, personages die op het moment zelf gecreëerd worden en werelden die voor je ogen tot leven komen; dit vind je in Café Snor, met recht het leukste improvisatietheater van Noord-Nederland te noemen.

Het ideale gevoel

Improvisatietheater is een theaterdiscipline waarbij acteurs (korte) scenes spelen, die ze op het moment zelf creëren. Een van de meest bekende voorbeelden hiervan zijn De Lama’s. Net als bij dit televisieprogramma wordt het publiek om input gevraagd voor de scènes. De knusse kroegsetting van Café Snor wordt optimaal benut om de bezoekers het ideale gezellige gevoel te geven onder het genot van een hapje en een drankje.

Gratis toegang

De voorstelling vindt plaats op zondag 5 februari om 16.00 uur in Grandcafé de Walrus te Leeuwarden. De (boven)zaal gaat open om 15.30 uur en toegang is gratis. Voor meer informatie kun je terecht op Facebook via facebook.com/manmetsnor.improvisatie.

Man met Snor

Improvisatietheatergezelschap ‘Man met Snor’ komt uit Leeuwarden (en een beetje Utrecht). Ze stonden meerdere malen in Stadsschouwburg De Harmonie met hun eigen Dat zit wel Snor Show en vergaarden in het midden van het land al bekendheid door het Nederlands Kampioenschap Improvisatietheater (NTT) te winnen in 2012 en 2015. Snor Thomas was al te zien op televisie in ‘Alpacas’, maar nu zijn de Snorren ‘gewoon’ weer te zien in het leukste café van Leeuwarden. Mis het niet!