Trend Alert! Army Green

In Column, Inspiratie by Redactie

foto

Dit is Anne-Flore (24)! Haar roots liggen in Zuid-Frankrijk, maar ze is opgegroeid tussen de koeien in Friesland. Na de vooropleiding van de dansacademie Lucia Marthas is ze momenteel student Journalistiek in Amsterdam. Ze schrijft voor haar eigen online magazine www.lapetiteflore.com, is een fervent Vogue verzamelaar én een serieuze fashion fanatiekeling. Hier deelt ze met veel plezier tips, tricks, trends en inspiratie met jullie.

 

Als klein meisje wilde ik in het leger. Echt waar, eerlijk waar. Ik was vier jaar en stellig overtuigd van het feit dat ik later zou gaan vechten in het leger. En dus kocht ik van mijn allereerste spaarcentjes een super soaker, een waterpistool in schutkleuren dat groter was dan ikzelf. Ik droomde over tanks en vuurgevechten waarin ik de reddende engel met bruine vlechten, rode jurk en appelwangetjes zou zijn. Al snel was die droom van de baan, maar nog altijd heb ik een grote fascinatie voor wapens, staat een vuurwapen gebruiken op de schietbaan hoog op mijn bucketlist en heb ik een groot ontzag voor militairen.

Maar dat terzijde.

isabel marantDe kleur legergroen is een kleur die naast bordeauxrood en donkerblauw veel te zien zal zijn deze herfst en winter. De collecties van vele modehuizen en designers zijn er nu al mee gevuld, zoals onder andere te zien is bij de The Row, Zara, Isabel Marant en H&M. Legergroen is een veilige kleur, de kleur van kalmte, natuur en betrouwbaarheid. Groen geeft je de perfecte herfst feeling, is gemakkelijk te combineren en kan ook nog eens handig van pas komen op de legerbasis, mocht je van plan zijn daar binnenkort naar toe te gaan. Combineer een groene parka met een jeans en nude pumps voor een vrouwelijke, sophisticated look, of verwerk verschillende groene items in een look als je zin hebt in en stoerder outfitje. Zo ben je misschien wel een groentje, maar in ieder geval on trend. Voor als de shopdrift nu direct toeslaat, hieronder de meest hebberigmakende legergroene items. Happy shopping!

Army green MNSKP

 

Jas. Isabel Marant

T-shirt. NLST

Tas. Gyvenchi

Muts. Scotch & Soda

Hoed. Asos

Gympen. Superga x ManRepeller

Boots. Guiseppe Zanotti

Riem. Scotch & Soda

Zonnebril. Ray-Ban